Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 10 Desembre 2021 15:55

Llagostera participa en la Marató de TV3

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Any rere any el municipi de Llagostera ha participat en la Marató de TV3 organitzat tots mena d’esdeveniments. Enguany hi torna a participar amb dues activitats per a tota la família.

Per una banda, es destinaran tots els beneficis de l'espectacle "Hocus Pocus" del Mag Eduard Juanola a la Marató. Aquest tindrà lloc el pròxim 18 de desembre a les 19h al Teatre Casino Llagosterenc.

I, per altra banda, també s’hi destinaran els beneficis del Mobiat 2021, una ruta per portar el pessebre al Puig de les Cadiretes. Es pot arribar tant a peu, bicicleta, corrent, moto, cavall, etc. L'activitat, organitzada per A Roda Club Esportiu, començarà a les 7 del matí per les persones que vagin a peu i a les 8h per la resta.

Aquest any, la salut mental centrarà La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.El programa insígnia de la solidaritat a Catalunya arribarà a la 30a edició el diumenge 19 de desembre tot posant el focus sobre uns problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013