ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Opinió Carta de NatuSpai
Dilluns, 27 Desembre 2021 10:40

Carta de NatuSpai Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Hola! Soc la Mª Àngels Solés, fa 3 anys vaig obrir la botiga i centre de teràpies NatuSpai, on hi trobàveu, entre d’altres, productes de cosmètica bio i suplementació natural.

Des del primer dia, ho vam tirar endavant amb molta il·lusió amb l’Olga Teira, dietista i terapeuta naturista.

Avui ha arribat el moment de dir adeu degut a temes personals i voldria agrair a tots els llagosterencs/llagosterenques i als que no ho sou també, la confiança que heu estat dipositant tan amablement en nosaltres: Moltes Gràcies!

I us vull comunicar que el negoci continuarà en mans de l’Olga, que seguirà amb les seves teràpies.

 

Hola! Soc l’Olga, he estat aquests 3 anys treballant amb la Mª Àngels i haig de dir que la trobaré a faltar molt, però cadascuna hem de seguir el camí que considerem més adequat per a nosaltres.

Em quedo a NatuSpai amb moltes ganes perquè al llarg d’aquest temps he treballat amb molts de vosaltres sentint-me molt recolzada i satisfeta de la feina feta.

Us vull comunicar que continuaré amb el servei de dietes, amb novetats de receptes i sistemes. A més us ofereixo altres teràpies com són la Reflexologia podal, les Flors de Bach, l’Auriculoteràpia, Fustateràpia i en breu també teràpia de Reiki.

L’objectiu és que experimenteu millores reals en la vostra salut física i emocional. Les meves eines són una alimentació conscient personalitzada i altres tractaments que van del físic i també més enllà. En poc temps, disposarem també d’altres terapeutes.

A part, en la botiga hi trobareu suplementació natural i altres productes. Consulteu-me sense cap compromís, seré a Natuspai els dilluns, dimarts i divendres. Telèfon de contacte: 665.82.50.10 Olga

 

Si voleu aprofitar aquestes Festes per fer regals de salut i bellesa, faig bonus de sessions de Fustateràpia i també de Reflexologia podal. Animeu-vos!

La Mª Àngels i jo us donem moltíssimes gràcies per tot i us desitgem Molt Bones Festes i que tingueu tot aquest any en el que entrem i tota una vida de Felicitat i Salut!

Mª Àngels i Olga

Llegit 1274 vegades Darrera modificació el Dimecres, 29 Desembre 2021 06:58
  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.