ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Presentació del Club de Lectura “Parlem llegint”
Dilluns, 10 Gener 2022 16:34

Presentació del Club de Lectura “Parlem llegint”

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La Biblioteca Julià Cutiller posa en marxa un nou club de lectura adreçat a aprenents de nivell bàsic de català, el club “Parlem llegint”. La presentació tindrà lloc a la Biblioteca Julià Cutiller el pròxim 18 de gener a les 10h. Anirà a càrrec de l’escriptora i docent Maria Mercè Roca.

L’objectiu d’aquesta primera presa de contacte és explicar en què consistirà el club, quina serà la metodologia i el possible calendari. Totes aquelles persones que estan rebent, o que potser rebran en breu, classes de català a un nivell bàsic, i/o volen millorar el seu nivell de comprensió lectora i expressió oral, trobaran en aquest club de lectura un espai on compartir amb altres persones les lectures proposades en un entorn agradable i amb el suport d’una conductora especialitzada.

Per més informació i inscripcions, us podeu posar en contacte amb la Biblioteca trucant al 972 83 00 08 o enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  Amb la col·laboració del CPNL del Gironès.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.