ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Xerrada informativa sobre els canvis i millores en el servei de recollida d’escombraries a Llagostera
Dilluns, 17 Gener 2022 10:40

Xerrada informativa sobre els canvis i millores en el servei de recollida d’escombraries a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llagostera ha organitzat una xerrada informativa per explicar els canvis i millores en el servei de recollida d’escombraries al municipi de Llagostera que entraran en vigor el pròxim 31 de gener. La sessió tindrà lloc el proper 22 de gener a les 11h al Teatre casino Llagosterenc.

L’objectiu principal de la modificació de diversos aspectes del servei és millorar i augmentar els índexs de recollida selectiva dels residus sòlids urbans que es generen diàriament a Llagostera.Un dels principals canvis serà la incorporació del sistema de recollida porta a porta a les urbanitzacions de la Canyera, la Mata i Mont-rei i als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina.

La Canyera, la Mata i Mont-rei compartiran un nou calendari de recollida amb el nucli urbà i Llagostera Residencial, on en destaca la incorporació de la recollida domiciliària del vidre que anirà acompanyada de la corresponent retirada dels contenidors verds del carrer i la recollida dels envasos i l’orgànica els diumenges. Els dijous i els dissabtes no hi haurà recollida d’escombraries.

Tant el vidre, com el paper i el cartró caldrà treure’ls sense bossa dins del cubell blanc. Els envasos i la resta caldrà treure’ls amb bossa dins del cubell blanc i l’orgànica amb bossa compostable dins del cubell marró.

Als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina tindran un calendari amb una freqüència de recollida diferent.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.