ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Dues nenes de Llagostera premiades en el Concurs digital de dibuix d´Aqualia
Divendres, 21 Gener 2022 08:03

Dues nenes de Llagostera premiades en el Concurs digital de dibuix d´Aqualia

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Júlia Miquel i Giorgia Bossi, alumnes de l’Escola Lacustària i del Puig de les Cadiretes, respectivament, han quedat finalistes en la categoria individual del Concurs digital de dibuix d'Aqualia. Els seus treballs sobre el cicle integral de l’aigua i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) han estat escollits entre els dels més de 10.500 alumnes de 3r i 4t de primària participants de tot l’estat espanyol.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro i la responsable de Girona Sud d’Aqualia Marta Ferrer, han lliurat un Smartwatch com a premi a Júlia Miquel Albertí, i properament ho farà a Giorgia Bossi Serra, que ahir no el va poder recollir.

L’alcalde ha felicitat a les joves alumnes i ha destacat la importància de l’aigua en el nostre dia a dia i “el treball que hi ha per portar-la a totes les cases, que sovint no valorem”. També ha posat en valor aquesta iniciativa que promou entre els més joves del municipi un ús responsable de l’aigua per cuidar el planeta.

Per la seva banda, Marta Ferrer d’Aqualia ha explicat que “el concurs és un referent en la promoció de valors, totalment consolidat arreu de Catalunya. “La participació aquest any ha crescut més d'un 58%, fet que demostra la total consolidació del concurs i la implicació de col·legis, famílies i nens amb aquesta eina educativa. En total www.aqualiaiods6.cat ha rebut 10.450 treballs proporcionant 5.966 hores de formació i entreteniment, un 57% més en relació amb l'any anterior”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.