ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nou calendari de recollida d'escombraries a Llagostera
Dimarts, 01 Febrer 2022 12:27

Nou calendari de recollida d'escombraries a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Ahir va començar el nou calendari de recollida d'escombraries amb la incorporació de les noves zones al porta a porta. Més del 65% dels veïns i veïnes de les noves zones ja han recollit el seu kit de cubells i/o bujols. Les persones que encara no l'han pogut recollir es poden dirigir a partir d'avui, 1 de febrer, a l'Oficina del Servei de Recollida situada al número 1 de carrer Ferrer.

L'horari és els dimarts de 10h a 13h, dimecres de 16 a 20h, dijous de 10 a 13h i divendres de 16 a 19h.

Els residents de les urbanitzacions de La Canyera, La Mata i Mont-rei s'emportaran el cubell d'orgànica marró de 20 litres, el cubell ambivalent blanc de 30 litres, per a les altres fraccions, un rotlle de bosses compostables i l'imant amb el calendari del porta a porta.

Els veïns dels veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina s'enduran un cubell d'orgànica marró de 20 litres, un cubell ambivalent blanc de 30 litres per les fraccions vidre i rebuig, un bujol blau de 120 litres per al paper i el cartó, un bujol groc de 120 litres pels envasos lleugers, un rotlle de bosses compostables i l'imant amb el calendari.

Els veïns i veïnes de les urbanitzacions de Font Bona i Selva Brava i resta de veïnats no inclosos en el sistema de recollida porta a porta també podran recollir els clauers magnètics per fer ús dels contenidors.

Ahir va entrar en vigor el nou calendari de recollida porta al nucli urbà, Llagostera Residencial, la Canyera, la Mata i Mont-rei. Podeu consultar-lo des d'aquí.

Pel que als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina, que també s'incorporen a partir d'avui al sistema de recollida port a porta, el calendari és diferent. Podeu consultar-lo des d'aquí.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.