ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Un any més el Puig de les Cadiretes de Llagostera a les guies de natura del Gironès 2022
Dimarts, 08 Febrer 2022 15:15

Un any més el Puig de les Cadiretes de Llagostera a les guies de natura del Gironès 2022

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

La zona de Llagostera ha estat escollida un any més per dur a terme una de les rutes programades pel Consell Comarcal del Gironès dins del projecte "Senderisme Guiat al Gironès 2022" de febrer a juny.

El pròxim 10 d'abril es pujarà al Puig de les Cadiretes, entre el mar i la plana. La caminada serà de nivell mitjà i serà de 4 km.

La programació per aquesta primera meitat de l'any inclou 12 sortides que es fan en companyia d'un guia de natura que proposarà al participant descobrir el patrimoni natural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les singularitats del municipi que es visita. La gran majoria de sortides són aptes per a tots els públics amb una durada de 3 hores aproximadament.

La inscripció per la sortida s'obrirà 8 dies abans, a partir del dissabte anterior. Per inscriure's cal fer reserva al telèfon 972 011 669 o per correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i esperar confirmació.El preu és de 4 € per persona excepte per menors de 12 anys que és gratuït. L'aforament és limitat. El guiatge de les sortides anirà a càrrec de l'empresa SORBUS.

Podeu consultar tota la programació del primer semestre al web de l'Àrea de Turisme www.turismegirones.cat.

La programació per la resta de l'any es publicarà a l'estiu.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.