ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Esports El Club Taekwondo Llagostera està on fire
Dimecres, 23 Febrer 2022 07:42

El Club Taekwondo Llagostera està on fire

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
El Club Taekwondo Llagostera no para d’acumular èxits. Aquest passat cap de setmana ho ha fet en el Campionat Infantil de Catalunya disputat a la capital catalana i en el Trofeu d’Arts Marcials de Catalunya, a Mollet del Vallés. Els primers classificats van ser els llagosterencs Denisa Alexandra i Jan Teixidor, i la tercera posició va ser per Rayan Lamhamdi. En el campionat també hi van participar els llagosterencs Jan Vilella i Àlex Jiménez. En el Trofeu d’Arts Marcials de Catalunya, en la categoria d’aleví, precadet, cadet, junior i sènior tots els esportistes del Club Taekwondo Llagostera van pujar al podi, de les seves respectives categories.

Martina Valentí (aleví), Eric Campos i Aniol Company (junior), i Paula Serrat (sènior) van quedar primers classificats.

Nagore Martin i Ivet Juanola (precadet), Izan Rodríguez (junior) i Victor Velázquez (senior) van obtenir el segon lloc i Asier Troy (aleví), Max Valentí i Marwa El bouazzaoui ( precadet), i Brian Garcia i Hugo López (cadet) van fer-ho en tercera posició.

El Club llagosterec s’està preparant ara per participar al Campionat de Catalunya Cadet i Sub 21, previst pel proper 13 de març i pel Campionat Internacional de Barberà del Vallés, el proper 19 de març.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.