Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 03 Març 2022 11:04

De Llagostera a Ucraïna

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)

Són moltes les persones, entitats, centres educatius, comerços, empreses i ajuntaments que s’han bolcat en la recollida de material d’ajuda humanitària per enviar a Ucraïna. Un cop més les xarxes socials estan tenint un paper vital per poder-se organitzar de manera ràpida i eficaç. Per coordinar-ho tot plegat s’han crea un grup de whatsapp que a banda de compartir i informar de les diverses iniciatives que van sorgint ha servit per centralitzar tot el material en un sol punt per així facilitar la càrrega en camions de gran tonatge i marxar cap a Ucraïna. Aquest punt s’ha establert a Llagostera, concretament a Casa Blanca, on l’ajuntament ha cedit la nau per guardar i classificar tot el material que arriba de diversos municipis, entre ells Calonge, Palamós, Caldes, Cassà de la Selva i Llagostera. Cada dia arriben vehicles i furgonetes carregades de material que es classifica i es posa en caixes i palets per posteriorment carregar el tràiler, amb matricula ucraïnesa, que des d’ahir ja es troba aparcat en aquest mateix punt.

Darrera de tot plegat hi ha moltes persones anònimes que una vegada més converteixen el voluntariat en un peça fonamental per canalitzar la solidaritat.

L’ajuntament manté obert el punt de recollida a la Sala de Plens i són varis els comerços llagosterencs que també recullen material. Així mateix, la Unió de Botiguers ha facilitat el seu compte bancari ES51 0081 5392 1400 0119 0823 per recollir donacions econòmiques que es faran servir, íntegrament, per a la compra de material específic que es necessiti en cada moment.

Ara mateix, el material que més es necessita és sanitari, mèdic, higiènic i aliments per a persones i animals de companyia.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013