ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Concert de violí i piano amb Miquel Muñiz i Lluís Rodríguez
Dimarts, 12 abril 2022 09:11

Concert de violí i piano amb Miquel Muñiz i Lluís Rodríguez

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera ha programat pel proper diumenge 17 d'abril, un concert de violí i piano amb Miquel Muñiz i Lluís Rodríguez.

Miquel Muñiz va guanyar el 96è concurs de Joventuts Musicals d'Espanya amb només 18 anys, essent el concursant més jove de la convocatòria i el primer violí guanyador després de deu anys. Va cursar els estudis de grau superior al Conservatori del Liceu i actualment realitza els estudis de màster amb Svetlana Makarova i Pavel Vernikov a l'Alta Escola de Música de Lausana (Suïssa) becat per la Fundació ''La Caixa''. Ha estat guardonat amb més de vint premis nacionals i internacionals.

Lluís Rodríguez, pianista d'una sensibilitat madura i intel·ligència interpretativa, s'ha consolidat com un dels referents musicals del nostre país. Acumula vint-i-cinc guardons, catorze dels quals primers premis, que avalen el seu talent pianístic i la continuada i entusiasta acollida de públic i crítica que li ha permès captivar les audiències de quatre continents.

Tindrà lloc a les 18h al Teatre Casino Llagosterenc.

Les entrades es poden comprar anticipadament aquí i a taquilla a partir de les 17h.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.