ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cavall de Mar acull el 1r concurs de la Lliga Catalana de TREC i de la Lliga Gironina AceeGi
Dijous, 21 abril 2022 14:08

Cavall de Mar acull el 1r concurs de la Lliga Catalana de TREC i de la Lliga Gironina AceeGi

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El passat 15 d'abril es va celebrar el primer concurs de la Lliga Catalana de TREC i de la Lliga Gironina AceeGi a Llagostera. Concretament, en categories de zero, una i dues estrelles.

Aquest concurs estava prèviament convocat pel 27 de març, però es va haver d'ajornar per la pluja que havia malmès els camins pels quals havia de passar la prova d'orientació. La competició va tenir lloc a les instal·lacions de Cavall de Mar i als camins de l'entorn tècnic i variat del Pla de Penedès i l'Ardenya. El traçador, Ricard Grabulosa, va preparar un recorregut amb totes les dificultats tècniques d'una orientació de nivell de Campionat d'Espanya.

El concurs era l'última cita abans que els binomis participin en el Campionat d'Espanya, a Torrejón El Rubio (Càceres) del 22 al 24 d'abril.

Els podis finals van ser de la categoria Zero Estrelles, en primer lloc, Abril Noguera Planella amb Twan, el segon lloc va ser per Rosa Jofra Planas amb Totemi el tercer lloc per Paula Caritg Garceso amb Twan. En la categoria d'Una Estrella, en primer lloc, va quedar Clara Noguera Sala amb Jacaranda, el segon lloc, Mae-Lou Flotat Dreneau amb Pinto i, en tercer lloc, Montserrat Grabulosa Quer amb Valiente. Finalment, en la categoria de Dues Estrelles, va quedar primera Gemma Miquel Caballero amb Rasier, en segon lloc, Meritxell Bona Navas amb Aladetres i Guillem Ferrer Bellvehí amb Mer-Mabat en tercer lloc.

La celebració de la prova va ser possible gràcies al suport de la Diputació de Girona i de l'Ajuntament de Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.