ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera serà punt de control de l’Oxfam Intermón Trailwalker
Divendres, 20 Maig 2022 10:11

Llagostera serà punt de control de l’Oxfam Intermón Trailwalker

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquest cap de setmana Llagostera serà un dels 8 punts d’avituallament de l’Oxfam Intermón Trailwalker en el desafiament de 100km entre Olot i Sant Feliu de Guíxols per la Viva Verda de Girona. El municipi està situat al kilòmetre 80,9 i s’hi podrà veure aigua, menjar fruita i brou, descansar i fer ús d'un servei de podòlegs. Aquí podeu trobar el mapa de tots els punts d’avituallament.

El Trailwalker és un desafiament esportiu en equip que consisteix a recórrer 100 Kms en un màxim de 32 hores o 50 Kms en un màxim de 16 hores i aquest any també amb la novetat, 10 kms en 4 hores per poder gaudir de l'experiència Trailwalker en família, amb amics i amigues o companys i companyes de feina. No és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot completar caminant. L’important és que els quatre membres de l’equip comencin i acabin junts.

Cada equip de 100km i 50km es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros amb l'objectiu de lluitar contra la pobresa i la fam. Els equips participants a 10km es comprometen a recaptar 500 euros per equip. Amb aquests donatius es desenvoluparan nous projectes que permetran a les persones més afectades pels efectes del canvi climàtic tenir una vida digna.

Encara sou a temps d’inscriure-us en aquest enllaç.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.