Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 23 Maig 2022 11:43

"Libertad", nou film del Cicle Gaudí a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aques maig, la nova entrega del Cicle Gaudí a Llagostera serà "Libertad" de Clara Roquet. La projecció serà aquest diumenge 29 de maig a les 18h al Teatre Casino Llagosterenc.

El film explica la història de la família Vidal, que passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer. La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens que li semblen infantils i les converses dels adults que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de Llibertat, de 15 anys i filla de Rosana, la cuidadora de l’ Ángela. La Llibertat portarà a la Nora a viure un estiu totalment diferent, Les dues noies ràpidament forgen una amistat d’allò més intensa. Juntes surten de la bombolla de protecció de la casa familiar i descobreixen un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1.

Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013