ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Eduard Diaz: “El que em motiva a presentar-me és ser útil a la gent: estar al seu costat, ajudar-los, fer que el municipi funcioni”
Dissabte, 28 Maig 2022 16:16

Eduard Diaz: “El que em motiva a presentar-me és ser útil a la gent: estar al seu costat, ajudar-los, fer que el municipi funcioni”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
Aquest migdia, la Plaça Catalunya ha acollit la presentació pública d’Eduard Diaz com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Llagostera per a les properes eleccions municipals del maig del 2023. Diaz ha estat acompanyat de l’actual alcalde del municipi, Toni Navarro, al qual ha rellevat al capdavant de la candidatura republicana.

Diaz ha remarcat que el fet que el motiva a ser candidat a l’alcaldia a Llagostera és ser útil a la gent: “quan algú em para pel carrer i em diu perdona que et molesti, penso que hi som precisament per això. Hem decidit dedicar uns anys de la nostra vida a millorar la vida de la gent, a millorar el nostre poble i volem donar el 100% de nosaltres. Volem ser útils: estar al costat de la gent, ajudar-los quan tinguin un problema, fer que les coses del municipi funcionin”.

Després d’una legislatura convulsa, marcada per la pandèmia de la Covid19 i el temporal Glòria, Diaz considera que “aquesta situació adversa ens ha dotat a tots els membres el govern d’una capacitat d’adaptació que serà vital durant els propers anys en un context de recuperació. Tenim projecte i tenim l’expertesa necessària per portar-lo a terme”.

En aquest sentit, el candidat republicà va ressaltar diversos projectes que s’han iniciat en l’actual mandat i que tindran continuïtat al futur. “Durant els últims 20 anys, Llagostera ha patit una greu falta de sòl industrial i, durant aquest mandat, hem aconseguit desbloquejar-ho. Aquesta seria una de les àrees principals a treballar en la propera legislatura, perquè encara ens queda molta feina per fer”, va explicar.

Un altre gran projecte que segons Diaz marcarà el següent mandant és la nova residència geriàtrica. “En aquests 3 anys hem pogut avançar molt. A dia d’avui tenim la confirmació de l’ACA que podrem fer la residència a l’Avinguda de l’Esport. Tenim un informe de viabilitat econòmica que ens diu com ha de ser l’equipament per ser rendible a partir del segon any. I tenim també la fórmula per tal de poder finançar-la amb un préstec a 30 anys, que no suposaria cap problema per les finances municipals. Això són molt bones notícies i és un projecte que volem que tingui continuïtat a la propera legislatura”, va afirmar.

Finalment, també va destacar la importància que l’Ajuntament estigui al costat de les persones quan aquestes es plantegen entrar al mercat laboral o reformular la seva carrera professional. Per Diaz, “ens trobem en un moment molt important i no podem deixar ningú enrere. El govern actual hem pogut avançar i desencallar moltes coses, i ho hem fet treballant molt. Però la pandèmia ha afectat la nostra planificació. Imagineu tot el que podem fer en una legislatura considerada normal, treballant i desplegant totes les nostres polítiques sense Covid”, va concloure.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.