ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Narcís Llinàs fa la seva presentació com a candidat de Junts a l’alcaldia de Llagostera
Dimecres, 01 Juny 2022 22:44

Narcís Llinàs fa la seva presentació com a candidat de Junts a l’alcaldia de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)
L’alcaldable vol que Llagostera torni a ser un poble de referència, que no depengui de lideratges externs i ofereix proximitat, compromís i un equip preparat i amb experiència en la gestió.

Fermí Santamaria, alcalde del municipi durant 12 anys i que havia compartit equip de govern amb el candidat de Junts per Llagostera ha fet la presentació del candidat. Fermí Santamaria ha destacat de Narcís Llinàs la capacitat personal, l’experiència professional i política i la implicació en el teixit local. Ha demanat la màxima mobilització de cara a les eleccions municipals del proper any i s’ha posat a disposició de l’alcaldable per col·laborar en tot allò que cregui necessari.

Narcis Llinàs ha agraït a Fermí Santamaria el seu suport i el de tota la gent que ha assistit a l’acte. Davant un centenar de persones que omplien la plaça de can Caciques, Narcís Llinàs ha posat d’exemple la transformació del nucli antic de Llagostera i les accions fetes per l’equip de govern de Santamaria durant la crisi econòmica del 2008, com una mostra de que amb lideratge i projectes propis es poden afrontar les situacions més complexes, dinamitzar l’economia local i que cal iniciativa política per ser referents i obtenir els recursos necessaris.

L’alcaldable de Junts per Llagostera ha dit que si rep la confiança de la gent, vol ser un alcalde de proximitat, dedicat a atendre el dia a dia de la gent de Llagostera, focalitzant-se en la política local, aportant la seva experiència en la gestió empresarial per millorar els recursos del municipi i recuperar el lideratge del municipi, que s’ha perdut en aquests darrers anys.

Per fer-ho compta amb un equip fort, decidit i preparat amb experiència en la política local i en la gestió, que aportarà idees renovades i recollirà l’experiència dels equips que l’han precedit, tant al govern com a l’oposició.

El candidat, de 52 anys, és empresari, i va ser regidor de 1995 a 1999 i de 2003 a 2007. Va ser responsable d’Urbanisme i Brigada Municipal. Actiu col·laborador de diverses entitats del municipi, Llinàs lidera un projecte que té com a objectiu “posar al dia Llagostera després d’uns anys d’inacció”.

Participants a la conversa

  • Convidat (Pep)

    Permalink

    Sembla un bon candidat. Aquesta últim ajuntament ha estat una pèrdua de temps, i el poble va enrera. No han fet res de res i el poble fa fàstic de deixat i brut, ja ens convé que algú com en Narcís, amb empenta, igual com va ser l'alcalde Fermí.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.