ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Primer control conjunt de les policies de Caldes de Malavella, Cassà de la Selva i Llagostera
Dimecres, 22 Juny 2022 08:44

Primer control conjunt de les policies de Caldes de Malavella, Cassà de la Selva i Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Primer control conjunt de les policies de Caldes de Malavella, Cassà de la Selva i Llagostera Foto cedida: Ajuntament de Caldes de Malavella

Aquest dissabte es va realitzar un control de seguretat ciutadana, drogues i alcoholèmia a l’avinguda Caldes de Malavella i a la carretera c-65 entre Llagostera i Cassà de la Selva. En aquest control, que va durar fins a la matinada de diumenge, hi van participar la Unitat Canina i 3 agents de la Policia Local de Caldes de Malavella, el vehicle d’atestats i 2 agents de la Policia de Cassà de la Selva i 2 vehicles patrulla i 2 agents de la Policia de Llagostera.

Aquest és el primer conrol conjunt d’ençà la formalització del conveni de col·laboració entre les tres policies locals. Es tracta d’un acord pioner a les comarques gironines entre les tres policies locals per fer serveis conjunts i compartir tant material com formació. Els tres cossos sumen una plantilla de 48 efectius i donen servei a uns municipis que, en conjunt, superen els 27.000 habitants.

El conveni, que culmina un camí engegat ara fa tres anys, permet millorar la coordinació i, de retruc, incrementar l'eficàcia dels agents a l'hora d'atendre emergències, combatre delictes i dur a terme controls de trànsit.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.