ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Salamandra 2022 obre inscripcions
Dimecres, 13 Juliol 2022 08:11

La Salamandra 2022 obre inscripcions

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

Després de l’èxit de la darrera edició, la marxa popular de BTT La Salamandra tornarà a Llagostera el pròxim diumenge 28 d’agost. El Club BTT Llagostera oferirà de nou dos recorreguts, un de llarg amb 41 km i 1.200 metres de desnivell, i un de curt amb 24 km i 550 m. L’edició d’enguany, però, presenta novetats, ja que neix La Salamandra Kids, un nou recorregut d’uns 10 km i 170 metres de desnivell pensat per a la mainada que s’inicia amb la BTT. Els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament d’un major d’edat, mentre que els menors de 14 anys hauran de portar un full d’autorització d’un pare, mare o tutor legal.

De la mateixa manera que a l’edició de l’any passat, les inscripcions només es poden fer en línia fins a la mateixa setmana de la marxa. El nombre màxim d’inscrits està fixat en 500 participants per als recorreguts llarg i curt i en 100 participants per a La Salamandra Kids.

Des del Club BTT Llagostera s’està treballant de valent per oferir als amants de la bicicleta de muntanya una jornada de BTT inoblidable. Per a tots els inscrits hi haurà uns mitjons de regal, a més de sortejos, entrepà, beguda, neteja bicis i més serveis gratuïts per als corredors. El preu de les inscripcions és de 18 € per a federats i 21 € per a no federats. El preu de La Salamandra Kids és de 10 € per a federats i 13 € per a no federats (nens i acompanyants).

Les inscripcions estaran obertes fins el dijous 25 d'agost a la nit. Més informació a la pàgina web i els perfils d’Instagram i Facebook del Club BTT Llagostera.

Inscripcions aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.