Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 06 Setembre 2022 23:13

Desallotgen els veïns d'un bloc de pisos per un incendi

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
La Policia Local de Llagostera ha desallotjat els veïns del bloc de pisos del número 10 del carrer Mossèn Gelabert a causa d’un incendi en un dels pisos. El foc s’ha produït per causes que es desconeixen a la campana extractora de fums de la cuina d’un dels pisos. En el moment dels fets no hi havia ningú a l’interior del pis afectat. Els Bombers han pogut accedir al pis i evitar que el foc es propagués. L’incendi ha provocat una fuita d’aigua que ha inundat l’habitatge i ajudat a apagar el foc.

A l’interior del pis cremat s’han localitzat dos gats. Un ha mort per inhalació de fum i l’altre l’han reanimat i traslladat amb ambulància del SEM fins a l’Hospital Veterinari Canis de Girona.

L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb els inquilins del pis afectat per si convé gestionar una allotjament temporal.


Participants a la conversa

  • Convidat (Carla)

    Permalink

    Qui ha pagat el servei d'utilitzar una ambulància del Sem per traslladar un gat a Canis? I qui ho ha decidit/autoritzat?

  • Convidat (Aullidosenlanoche)

    Permalink

    Que pasa que un gat no pot esser tractat como un huma,vaya mala.persona ets de pensar amb lo que costa la.ambulancia,en ves de preguntar si se ha Salvat,materialista!!!Ho opina millor quant se ha de pagar coses injustes que ni ha moltes i no opines quant es per salvar vides,ells tambe tienen anima y un cor con tu,vaya tela!!!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013