ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Un motorista mort a la C-35 a Llagostera
Diumenge, 25 Setembre 2022 12:00

Un motorista mort a la C-35 a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre mortal a la carretera C-35 a l’altura del punt quilomètric 96,2 al terme municipal de Llagostera. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.44 h.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta va patir una sortida de via, va impactar contra la mitjana i va acabar envaint el sentit contrari i sent atropellat per un turisme. El motorista va morir a l’acte. Es tracta de J.A.S.G, un home de 45 anys i veí de Lloret de Mar.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies, una patrulla de la Policia Local i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La via es va tallar en sentit Vidreres durant una hora i la circulació va quedar restablerta cap a dos quarts de dotze de la nit.

Amb aquesta víctima, són 122 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 33 de les quals motoristes.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.