Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 27 Setembre 2022 12:51

Actes de commemoració de l'1 d'octubre a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Per tal de commemorar el 5è aniversari de l'1 d'octubre s'han organitzat diferents activitats, itineraris i xerrades a Llagostera.

El pròxim dissabte 1 d’octubre es llegiran manifestos per part d'entitats i formacions polítiques a la plaça Catalunya a les 19.30h. A les 20h al Teatre Casino Llagosterenc es projectarà un vídeo amb els testimonis de gent de Llagostera que va participar al referèndum de l’1 d’ocutbre del 2017 i acabarà l’acte amb la xerrada “5 anys de l’1 d’octubre. I ara què?”, a càrrec de Marc Santjaume, professor de teoria política.

El dia 2 d’octubre s’ha organitzat un itinerari vital Isabel Vila a Llagostera a càrrec d’Antoni Strubell. Cal inscripció prèvia en aquest enllaç. La sortida serà a la Casa de les Vídues a les 11h.

El dijous 6 d’octubre, tindrà lloc la xerrada “Les Quintes, un sistema antipopular” a càrrec de Pelai Pagès Blanch a la Sala Polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller a les 19h.

I finalment, el diumenge 9 d’octubre tindrà lloc la XXIII Caminada Memorial Isabel Vila. La sortida serà a la plaça Catalunya a les 7.30h.

Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013