ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comença la programació de la Fira del Bolet
Diumenge, 09 Octubre 2022 17:56

Comença la programació de la Fira del Bolet

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest cap de setmana s'ha iniciat la programació de la Fira del Bolet, amb l’obertura de l’exposició “20 anys de la Fira del Bolet”, la inauguració de la rotonda del Bolet a la cruïlla de la carretera de Caldes i la celebració de l’activitat “Bolets en família”.

L’exposició “20 anys de Fira del Bolet” rememora la trajectòria d’aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una cita consolidada del calendari festiu llagosterenc, alhora que fa un recorregut pels canvis que ha viscut la vila des del canvi de segle. Una mirada al context completa l’exposició, tot fent atenció a la llarga tradició d’usos del bosc i de celebració de mercats i fires de Llagostera, així com a la riquesa gastronòmica en què els bolets hi tenen un paper protagonista.

La programació seguirà el proper dimarts 11 d’octubre amb el concurs de buscar bolets, el Showcooking a càrrec de les “Les Àvies de Llagostera” que cuinaran les receptes boletaires més tradicionals de la cuina llagosterenca, el lliurament de premis Ou de Reig i del concurs d’aparadors i culminarà el dimecres 12 d’octubre amb la celebració del Mercat del Bolet, amb un centenar de parades al nucli antic del municipi. Podeu consultar la programació a llagostera.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.