ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Es busca una parella de ciclistes que diumenge van fer caure una dona a Llagostera
Dijous, 13 Octubre 2022 19:40

Es busca una parella de ciclistes que diumenge van fer caure una dona a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)
El que inicialment semblava un petit accident amb lesions lleus, ha acabat a l’hospital, amb un braç trencat que ha calgut operar.

Els fets van passar aquest diumenge a la via verda que enllaça Llagostera amb Sant Feliu de Guíxols a l’alçada de la Costa de n’Alou, prop del Restaurant Ca la Maria.

La Carme Xirgu, de 54 anys i veïna de Llagostera, passejava amb la seva bicicleta tranquil·lament fins que dos ciclistes que pujaven en direcció contrària la van fer caure, accidentalment, envaint la zona per on ella circulava. En aquell moment la parella de ciclistes es van aturar i van interessar-se per l’estat de la Carme, oferint-li ajuda per si calia avisar a algú. Tot i el dolor, la Carme va preferir declinar l’ajuda i la parella de ciclistes va acomiadar-se, seguint el seu camí, direcció Girona. La Carme no es va veure capaç de seguir i va trucar al seu marit que la va venir a recollir.

El dolor del cop anava en augment i van decidir anar a un centre hospitalari, on aquest dijous ha estat intervinguda per una fractura al radi del braç esquerra.

En el moment de l’accident els dos ciclistes van manifestar que estaven federats i per tant disposen d’una assegurança que es podria fer càrrec dels danys i perjudicis.

Per intentar localitzar els dos ciclistes s’ha iniciat una cerca mitjançant les xarxes socials, on es demana que si veuen el missatge es posin en contacte amb ells trucant al 627035868.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.