ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Detingut a Llagostera un home que transportava tres sobres amb marihuana, tetrahidrocanabidol i un matxet de grans dimensions
Divendres, 14 Octubre 2022 16:32

Detingut a Llagostera un home que transportava tres sobres amb marihuana, tetrahidrocanabidol i un matxet de grans dimensions

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Els Mossos d’Esquadra han detingut a Llagostera un home de 22 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’home, que va intentar fugir dels agents, transportava tres sobres amb marihuana, tetrahidrocanabidol i un matxet de grans dimensions.

Els fets van passar la tarda del 12 d’octubre en un control preventiu a la GIV 6821, al punt quilomètric 1 de la població de Llagostera, quan en el pas de control de vehicles van aturar un turisme amb un únic ocupant que es mostrava nerviós i dubitatiu.

En el registre del cotxe els mossos van trobar dos sobres d’enviament postal de color marró amagats sota el seient del conductor. Aquesta troballa va fer que el conductor intentés marxar corrents però va ser interceptat i immobilitzat pels agents. Aquests dos sobres contenien dos paquets transparents envasats al buit d’un pes cadascun de 140 i 250 grams de marihuana. També van localitzar un tercer sobre d’enviament postal que contenia 33 contenidors tipus pipeta de tetradidrocanabidol.

Dins una bossa de plàstic van trobar una balança de precisió, una llibreta amb anotacions de pesatges i nomenclatures, i un rotlle de plàstic per envasar al buit.

L’home viatjava amb un gran matxet d’una fulla de 45 centímetres.

El detingut, a qui no li consten antecedents, van passar el dia 13 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.