ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El llagosterenc Joan Ventura rep la Mosca del Col·legi de Periodistes
Dissabte, 15 Octubre 2022 16:30

El llagosterenc Joan Ventura rep la Mosca del Col·legi de Periodistes

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Joan Ventura, que fins al març va ser president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, va rebre ahir al vespre un reconeixement amb l’entrega d’una de les dues Mosques del Col·legi. Ventura va entrar al capdavant de la Junta al 2014 i va esgotar els dos mandats consecutius que marquen els Estatuts. La seva vinculació amb el periodisme va iniciar-se l’any 1979 com a corresponsal a Llagostera d’El Punt, i és en aquest diari on ha desenvolupat tota la seva trajectòria periodística. Al setembre del 2016, quan es va prejubilar, era director adjunt de la informació cultural d’El Punt Avui.

Com a president de la Junta de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Ventura ha treballat en la defensa de la llibertat d’expressió i de les condicions laborals dels periodistes en dos mandats que han estat convulsos a tots nivells, però amb especial repercussió en les condicions de treball dels periodistes. Actualment és col·laborador del Butlletí de Llagostera, revista que va impulsar i dirigir durant els anys 80 i 90. La segona Mosca del Col·legi va ser per Josep Maria Francino, a títol pòstum, músic i periodista col·legiat, que va morir al desembre, als 74 anys. Era un home de ràdio, un enamorat de la música i un dels més grans experts en els Beatles d’aquest país.

La Mosca Grossa, va ser per Quim Lladó, cap de Premsa i Protocol de la Generalitat a Girona, amb el 53,15% dels vots i, la Mosca Borda va ser per Adif i Renfe va amb un aclaparador 62,74% dels vots. L’acte va tenir lloc a l’auditori Josep Irla de Girona, on va asistir-hi l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.