ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda "Alcarràs", nova entrega del Cicle Gaudí
Dimarts, 15 Novembre 2022 08:19

"Alcarràs", nova entrega del Cicle Gaudí

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El pròxim 19 de novembre a les 19h al Teatre Casino Llagosterenc, es projectarà la pel·lícula "Alcarràs" de Carla Simón. 

Una de les pel·lícules de l'any. Rodada en català, va guanyar l'Os d'Or a la 72a edició de la Berlinale i es va convertir en  la primera pel·lícula de la història en aquesta llengua a rebre aquest guardó. Ambientada a Alcarràs (el Segrià), la trama consisteix en un drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles, que gira al voltant de la intenció d'instal·lar plaques solars en una parcel·la dedicada fins ara al cultiu del presseguer, cosa que empeny els membres de la família Solé a retrobar-se.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.