Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 24 Novembre 2022 09:06

Club de lectura amb Cristina Garcia a la Biblioteca Julià Cutiller

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’escriptora Cristina Garcia comentarà aquest vespre la seva novel·la Els irredempts. Ho farà en una sessió especial del club de lectura per adults oberta a tothom, a la Biblioteca Julià Cutillers, a les 20h.

Cristina Garcia Molina és professora de llengua i literatura i fa classes d’escriptura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Va guanyar el Premi Literari Ciutat de Badalona amb el recull de contes Silenci a taula (Viena Edicions, 2014). També és l’autora dels textos infantils de Plou…però quin sol! (La Meceua, 2013). Ha publicat contes en diverses antologies i al portal Paper de Vidre.

Els irredempts és una narració en tres temps. Com en els tríptics de Francis Bacon, els personatges es regiren en els seus panells i generen la seva pròpia iconografia. És un tríptic de diapositives en fuita: un solar per a una escola de la perifèria on bastir un simulacre de vides; una família superada pel llenguatge i per la pèrdua dels pares, que obre una falla vital; i una ciutat escindida com a testimoni de la desfeta de l’amor platònic enmig de l’art.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013