Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 24 Novembre 2022 19:39

La CUP-Alternativa per Llagostera presenta els 7 candidats a les eleccions municipals

Publicat per 
Valorar aquest article
(12 Vots)
La CUP-Alternativa per Llagostera inicia la precampanya amb la presentació dels 7 primers integrants de la seva candidatura a les properes eleccions municipals, previstes pel 28 de maig de l’any vinent.

La formació llagosterenca ho farà públicament el dissabte 3 de desembre, a les 12h, a la Plaça Catalunya. En cas de pluja la presentació es farà al local social de La Caixa.

En un comunicat, la CUP-Alternativa per Llagostera, ha explicat que es tracta d’un equip complet per començar a visibilitzar la seva aposta municipalista, consolidada i renovada, per als quatre anys que venen.

L’acte servirà per posar noms a l’encapçalament de la candidatura, però també per continuar reivindicant el paper de la formació política, la feina feta durant aquest mandat i la que volen continuar fent.

La presentació comptarà amb la col·laboració musical d’Elena Virgili i Roger Bahí i vermut per tothom.


Galeria d'imatges

Participants a la conversa

  • Convidat (Victor)

    Permalink

    Sería interesante que esta plataforma y en particular Marc Sureda, como transmisor de toda la información relevante del pueblo de Llagostera se hiciese eco de la delincuencia en el pueblo y en particular a las ocupaciones de viviendas que se producen en el centro de la población con el amparo de los políticos y policía municipal. Eso no vende no?? Solo venden las pamplinas de los "ecologetas" y demás políticas sectarias
    Todo esto dicho desde máximo respeto.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013