ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Llagostera acull una exposició d’Anton Casamor
Dijous, 01 Desembre 2022 07:43

Llagostera acull una exposició d’Anton Casamor

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Llagostera acull una exposició d’Anton Casamor Carlos Casamor, nebot de l’artista i president de la Fundació Casamor, ahir a Llagostera
Es podrà visitar fins al 14 de gener del 2023 a la Sala Can Roure

La inauguració tindrà lloc el divendres 2 a les 19h.

La Sala Can Roure de Llagostera acollirà una exposició de l’artista Anton Casamor i d’Espona. Es tracta d’una tria de dibuixos, pintura i escultura que evidencien el seu talent i sensibilitat i on es reconeix clarament com a noucentista tardà, ja que la seva obra en general se situa a la línia mediterranista, d'afinitat estètica amb escultors com Clarà, Dunyach, Maillol i Despiau.

La inauguració tindrà lloc el divendres 2 de desembre a les 19h, a càrrec de l’alcalde de Llagostera Antoni Navarro, el regidor de Cultura, Enric Ramionet i Carlos Casamor, nebot de l’artista i president de la Fundació Casamor.

L’exposició es podrà visitar fins al 14 de gener de dilluns a divendres de 9 a 14 h, els dissabtes i festius d'11 a 13 h, excepte el dia de Nadal que romandrà tancat.

Anton Casamor i d’Espona (1907 – 1979) va ser un artista multidisciplinar de l'Alt Empordà que va treballar fonamentalment l'escultura com a mitjà d'expressió. També va ser pintor i col·leccionista. La seva obra va ser prolífica i la va mantenir en constant.

estadi evolutiu, tant en la tècnica com en el registre. Per a Casamor l'art havia de ser en essència un suport sobre el qual expressar sentiments i emocions.

Les seves pintures, de colors suaus i perfils definits, es reparteixen fonamentalment entre el paisatge i el retrat.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.