Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 01 Desembre 2022 17:04

Ha mort Joan Linde Ribas

Publicat per 
Valorar aquest article
(16 Vots)
“En arribar aquest moment, se’m fa difícil trobar les paraules encertades.” Així començava la carta que Joan Linde, excap de la Policia Local de Llagostera, va escriure en el moment de jubilar-se, ara fa tot just un any i mig.

La seva mort inesperada als 65 anys, fa difícil trobar també les paraules encertades per recordar i definir a una persona com en Joan. La periodista gironina Tura Soler, el va batejar com a “Linde, el gran socialitzador” per la seva gran capacitat de convocatòria i relació entre els comandaments de les forces de seguretat de l’estat. En Linde era un gran relacions públiques que coneixia a tothom i tothom el coneixia a ell. Des d’agents, caporals i sergents de les Policies Locals de les comarques gironines, passant per les diverses unitats territorials dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guardia Civil, els Bombers i fins i tot l’exèrcit espanyol. Així quedava reflectit en les multitudinàries diades de la Policia Local de Llagostera, que tant li agradava organitzar.

Durant els seus anys com a màxim responsable de la Policia Local de Llagostera havia rebut innombrables reconeixements i medalles per part de diversos cossos policials.

A Llagostera va contribuir a crear el cos de la Policia Local, on va dedicar-hi 37 anys i mig de la seva carrera professional.


Participants a la conversa

  • Convidat (JC)

    Permalink

    Hola Joan ,

    T'has anat
    Tant ràpid
    Teniem tantes coses per dir-nos
    Tants d'esmorzars per fer
    Trobaré molt a faltar les teves converses , els teus consells
    Has sigut un gran amic
    T'aprecio molt
    Sempre t'admiraré com a persona , com a Policia i com Amic.
    T'escric entre llàgrimes , llàgrimes de dolor
    Perquè he perdut un bon Amic.

    Bon viatge Joan

    Et trobaré molt a faltar

    El teu amic Joan

  • Convidat (JR)

    Permalink

    Lamento molt que t'hagis anat, ens quedara sempre penden anar a pendre una cervessa a Tossa en moto. Espero que siguis feliç allà on siguis. Et trobarem a faltar amic.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013