ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Premi al dinamisme internacional per a Globalimar
Dissabte, 03 Desembre 2022 10:13

Premi al dinamisme internacional per a Globalimar

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
L’empresa llagosterenca Globalimar ha rebut el Premi al Dinamisme Internacional dels premis Cambra 2022 atorgats per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

El premi, recollit pel president de Globalimar Europa, S.L, Joan Mestres, valora la trajectòria de la companyia, que ha apostat per productes de procedència de pesca sostenible i per la seguretat i la qualitat alimentària. També destaca que l'empresa s'ha caracteritzat per una innovació constant, un creixement continuat i que ha arribat a doblar la facturació en els darrers cinc anys. A més, el premi posa en relleu les inversions previstes per la companyia, que permetran augmentar la seva capacitat de producció, satisfer les necessitats de nous mercats llunyans i obrir noves línies de negoci.

Durant la gala dels Premis Cambra, es van lliurar també els premis a la Inversió Turística, al Dinamisme Comercial, a la Tradició Turística, a la Tradició Comercial, al Desenvolupament Sostenible, al Projecte Social i la Sostenibilitat Turística.

A l’acte hi ha participat l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.