ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices “Historias que me contaron mis amigos”: el segon àlbum del llagosterenc Vicenç Rodríguez
Dijous, 05 Gener 2023 16:24

“Historias que me contaron mis amigos”: el segon àlbum del llagosterenc Vicenç Rodríguez

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

El músic llagosterenc Vicenç Rodríguez va presentar el passat 2 de desembre el seu segon àlbum titulat “Historias que me contaron mis amigos” dins del projecte Dark Dreams Project. Un àlbum de música electrònica amb un total de 10 temes.

Les cançons tracten sobre històries reals que els amics del mateix Vicenç Rodríguez li han explicat al llarg de la seva vida. Tal com apunta Rodríguez: “Feia molt de temps que tenia aquest recull de maquetes i tenia ganes de posar ordre a les cançons i treure-les com un àlbum”.

La veu principal d’aquests temes és Alma Castle, que ja havia sigut veu d’estudi en altres produccions. A més, compta amb diverses col·laboracions vocals del món de l’electrònica nacional com Jon Dove de València i Johan Summer de Barcelona. També hi ha participat l’escriptora gironina, Anäis Hansen i l’Ada V., locutora de ràdio i gestora de l’emissora de ràdio en línia “Ràdio Xiu Xiu” de l’Alt Empordà. Finalment, les remescles dels singles han anat a càrrec de Techsture, d’Eivissa, Joan, de nou Jon Dove i també per part de la reconeguda banda europea Mondträume de Logronyo i Bèlgica.

Rodríguez ha assegurat que “actualment, l’àlbum està funcionant molt bé internacionalment, sobretot a Mèxic, Alemanya i als Estats Units.

Dark Dreams Project va néixer a Barcelona, però es va desenvolupar del tot a Llagostera. El primer àlbum va sortir l’any 2020 sota el títol “This is not Word for a Child”. Un àlbum instrumental que se centra en la denúncia del maltractament infantil arreu del món.

Es pot escoltar el projecte en aquest enllaç i en totes les plataformes musicals.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.