ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Presentació del Club de Lectura per a aprenents de català
Dimarts, 17 Gener 2023 13:04

Presentació del Club de Lectura per a aprenents de català

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La Biblioteca Julià Cutiller torna a engegar el club de lectura adreçat a aprenents de nivell bàsic de català, el club Parlem llegint.

La sessió de presentació tindrà lloc el proper 19 de gener a les 10:30 h, a la Biblioteca, i anirà a càrrec de l’escriptora i docent Núria Martí Constans.

L’objectiu d’aquesta primera presa de contacte és explicar en què consistirà el club, quina serà la metodologia i el possible calendari. Totes aquelles persones que estiguin rebent, o que potser rebran en breu, classes de català a un nivell bàsic, i/o volen millorar el vostre nivell de comprensió lectora i expressió oral, trobareu en aquest club de lectura un espai on compartir amb altres persones les lectures proposades en un entorn agradable i amb el suport d’una conductora especialitzada.

Qui estigui interessant a assistir-hi, es pot posar en contacte amb la Biblioteca al telèfon 972 83 00 08 o al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.