Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 29 Gener 2023 11:55

Èxit del taller d’etnobotànica remeiera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Amb el taller d’etnobotànica remeiera a càrrec de Teresa Puértolas, Joan Puig i Isabel Llinàs, aquest cap de setmana s’ha iniciat la programació de tallers del cicle “Plantes silvestres. La flora local oblidada”.

Els participant al taller, que ha exhaurit les places, han après remeis per als refredats, el mal de coll, la grip, la febre i per prevenir les malalties que ens acompanyen a l’hivern.

Aqueta activitat té com a objectiu treure de l’oblit els usos tradicionals de la flora local i recuperar un coneixement ancestral que es relaciona de manera més sostenible amb el seu entorn. Una exposició per fer valer el patrimoni natural i cultural de les nostres contrades, i recuperar i popularitzar els usos que els nostres avantpassats donaven a les plantes silvestres. Amb aquesta iniciativa es pretén contribuir de manera participativa i compartida a no menystenir el llegat popular de les nostres comunitats i reivindicar-lo en una societat que necessita la memòria col·lectiva per poder florir. La programació inclou, un concurs, una exposició i diversos tallers. Les activitats s’allargaran fins al 25 de febrer.

Podeu consultar el detall de la programació a www.culturallagostera.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013