Back Estàs aquí:Inici Esports Cavall de Mar acull el tret de sortida a la temporada TREC 2023 infantil

Cavall de Mar acull el tret de sortida a la temporada TREC 2023 infantil

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
La temporada de TREC de 2023 Infantil va tenir el seu punt de sortida en el Concurs de Cavall de Mar, que es va celebrar a Llagostera el diumenge 5 de març. Una vintena de binomis van competir per encapçalar la Lliga Catalana i la Lliga AceeGi ja des del principi. Cal destacar la dificultat de la disciplina i el saber estar d’aquests petits campions que van donar el millor de si mateixos.

El concurs es va iniciar amb la prova de la PAR, on tots els genets van mostrar la seva capacitat en els diferents aires. Tot seguit, es va continuar amb la prova de la PTV, on va quedar clar que cada binomi traça la seva pròpia estratègia per poder superar un total de deu obstacles. Recordem que la prova del PTV del TREC combina obstacles de potència, d’habilitat i de calma. Finalment, la prova d’orientació va tancar la jornada amb un circuit tècnic amb diversos tipus de dificultats que va servir perquè els millors en aquesta apartat aconseguissin els punts que els van ajudar a pujar als podis final.

La temporada continua amb força ja ben aviat; el diumenge 12 de març tenen la seva cita els binomis de zero, una, dues i tres estrelles, que competiran també a Llagostera.

Des de l’organització es vol destacar un agraïment molt especial als alumnes del Cicle Final de Disciplines Olímpiques i del Cicle Final de Rutes, Turisme i Orientació, que es desenvolupen al centre C.A.V.A. de Sant Martí Vell, Carla, Marina i Genís.

Després de fer les proves d’aires, PTV i orientació, les classificacions finals pel què fa als podis d’aquest Concurs de TREC de Cavall de Mar van ser: