ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Diumenge d’òpera a Llagostera
Dimarts, 04 abril 2023 08:02

Diumenge d’òpera a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)

Quan parlem de Les Roselles, fem referència al recital líric de veu i piano que porta a escena la mezzosoprano Carme Palahí i la màster concertista de piano Anastasiia Brezden. Ambdues artistes, residents a Sant Feliu de Guíxols, uneixen el seu talent formant aquest duet artístic.

La proposta musical inclou una dolça i agradable vetllada amb grans peces musicals dels compositors més representatius del gènere operístic dels segles XVIII, XIX i XX, entre les quals s’inclouen belles melodies de Debussy; Bellini; Isaac Albéniz; Frederic Mompou; Bizet; Händel; Mozart; Chopin; Puccini; Stravinsky o Garreta, entre d’altres.

L’actuació tindrà lloc aquest diumenge 9 d’abril, a les 18.00 h, al Teatre Casino Llagosterenc. Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros, i es poden adquirir a Ticketara, tot i que també es podran comprar a taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Tal com sostenen les artistes, “la nostra pretensió és ser el vehicle sonor que us faci arribar les melodies que ens emocionen”.

Podeu gaudir d’un petit tastet de Les Roselles fent clic aquí.

Més informació a culturallagostera.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.