ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Llagostera torna a ser seu del MICFootball
Dijous, 16 Març 2023 09:43

Llagostera torna a ser seu del MICFootball

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Llagostera tornarà a ser seu del MICFootball (MIC - Mediterranian International Cup), el prestigiós torneig de futbol base internacional que cada Setmana Santa, porta a la Costa Brava a algunes de les pedreres més potents del món. Del 4 al 9 d'abril, nois i noies dels 5 continents tenen l’oportunitat de sentir-se professionals i de competir contra algunes de les futures estrelles del futbol internacional.

El MICFootball continuarà a les comarques gironines, com a mínim, fins al 2026. Durant l'acte de presentació de la 21a edició, que ha tingut lloc aquesta tarda a Diputació de Girona, el president, Miquel Noguer, ha fet pública la prolongació del suport de l'ens supramunicipal al torneig per a aquest any i tres més.

Aquesta 21a edició comptarà amb uns 360 equips de 34 països d'arreu del món i més de 7.000 participants, entre jugadors i membres dels cossos tècnics. Hi haurà conjunts representants dels Estats Units, Brasil, Canadà, Nigèria, Uzbekistan, Mali, Puerto Rico, Panamà, Mèxic, Japó, Hong Kong, Colòmbia, Israel, Perú, Emirats Àrabs Units, la Xina, Aràbia Saudita, Austràlia, Costa Rica i Kazakhstan, així com dels països europeus següents: Espanya, el Regne Unit, Dinamarca, Hongria, Alemanya, Andorra, Suècia, França, Portugal, Àustria, Noruega, Finlàndia i Itàlia. Hi participaran jugadors i jugadores d'entre 12 i 19 anys, dividits en 9 categories: alevins de futbol 11 i futbol 7 (U12-A i U12-B), infantils (U13 i U14), cadets (U15 i U16) i juvenils (U18, U19 i F19).

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.