ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP-Alternativa per Llagostera difon un vídeo satíric en què reivindica la feina feta
Dimarts, 11 abril 2023 15:01

La CUP-Alternativa per Llagostera difon un vídeo satíric en què reivindica la feina feta

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(12 Vots)
Coincidint amb dilluns de Pasqua i amb una actualitat política que ha estat marcada per una nova polèmica sobre la relació entre l’humor i elements religiosos, la CUP-Alternativa per Llagostera ha difós a les seves xarxes un vídeo fet a partir d’un clàssic d’aquest gènere i d’aquesta època de l’any: “La vida de Brian”, dels anglesos Monty Python.

Partint d’una escena d’aquesta pel·lícula, en què mentre un grup planeja accions per acabar amb l’autoritat romana acaben posant en evidència les coses bones “que els romans han fet per ells”, el vídeo satíric juga amb els subtítols i converteix el grup en opositors al govern de Llagostera i, en concret, a la CUP-Alternativa.

D’aquesta manera, destaquen alguns èxits de l’obra de govern dels seus regidors, com les polítiques d’habitatge, les millores en la gestió de residus, el pla d’igualtat, l’impuls a l’energia renovable, l’oferta cultural, les beques universals o la recuperació de serveis. Al cap de poques hores de publicar-se, el vídeo ja comptava amb més d’un miler de visualitzacions.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.