ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Junts per Llagostera es reuneix amb una trentena de joves
Dijous, 20 abril 2023 20:26

Junts per Llagostera es reuneix amb una trentena de joves

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
Diversos membres de la candidatura de Junts per Llagostera, encapçalats per l’alcaldable Narcís Llinàs i el número 4 a la llista Jordi Mir, es reuneixen amb una trentena de joves del municipi en un acte informal al cafè del Casino.

Durant l’acte, es va aprofitar per explicar les propostes del programa electoral dirigides especialment als joves i d’altres que són del seu interès. Garantir l’accés a l’habitatge a través del parc públic municipal o l’impuls de la masoveria urbana, l’aposta per l’autogestió d’alguns dels espais municipals dirigits als joves o l’ampliació del pavelló amb un nou gimnàs públic van ser alguns dels compromisos adoptats.

Aquest va ser el primer de diversos actes sectorials que s’aniran realitzant durant els propers dies i setmanes, i que inclouen trobades amb gent gran o amb veïns i veïnes de totes les urbanitzacions, entre d’altres. “Volem explicar de forma directa i propera les nostres propostes, aquest diàleg és essencial si volem tenir la seva confiança”, afirma en Narcís Llinàs.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.