ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Atac al mural feminista de la pista de la zona esportiva de Llagostera
Dimarts, 02 Maig 2023 12:10

Atac al mural feminista de la pista de la zona esportiva de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El mural feminista de la zona esportiva de Llagostera amb motiu del dia de la dona del passat mes de març ha rebut dos atacs en les últimes setmanes.

La primera vegada va ser pintat amb missatges masclistes i homòfobs, però el mural es va recuperar de seguida perquè va ser netejat per personal de l’Ajuntament de Llagostera amb l’ajuda d’alguns veïns i veïnes. Aquesta segona vegada, han anat més enllà malmetent l’obra reivindicativa amb algun tipus d’estri punxant, erosionant la paret i esborrant part del mural.

Tots els grups polítics de l’Ajuntament de Llagostera condemnem de forma unànime aquests atacs. Segons apunta el comunicat “es podria pensar que aquest atac no és més que una bretolada infantil i que no cal donar-li més volada, però el fet és que no ho és. No és només una indesitjable però simple bretolada, sinó que es tracta d’un atac masclista i homòfob”. I afegeixen “a Llagostera no tolerem aquest tipus d’agressió ni cap altra que vulneri els drets fonamentals i la llibertat de les persones”.

Podeu llegir el comunicat sencer aquí

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.