ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP-Alternativa presenta el “Compromís per Llagostera”
Dimarts, 02 Maig 2023 14:59

La CUP-Alternativa presenta el “Compromís per Llagostera”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(14 Vots)
El proper diumenge 7 de maig, a la plaça Catalunya, la CUP-Alternativa per Llagostera organitza un acte politicofestiu obert a tothom en què hi haurà actuacions musicals i artístiques, vermut popular i la presentació d’un grup de suport extern a la candidatura format per més de 60 persones. En cas de pluja, es farà al Centre Cultural Can Roig.

En l’acte es llegirà el decàleg “Compromís per Llagostera”, deu punts als quals la formació política es compromet per al proper mandat, i es farà conèixer el nom dels signants que formen el grup de suport, el qual està obert a més adhesions i aviat serà consultable al web de la confluència municipalista. L’acte comptarà amb la intervenció d’integrants de Guanyem Girona.

Les col·laboracions artístiques aniran a càrrec de la cantautora Agnès Algueró, que duu un temps vivint al poble; la poeta Laura G. Ortensi, guanyadora del Premi Joan Duch 2021; el duet Olga Zoet (cantautora) i Artur Comas (membre de la banda Sotrac) i dels Grallers de la Verneda.

Des de la CUP-Alternativa conviden tothom a assistir-hi, conèixer el “Compromís per Llagostera”, gaudir de les actuacions, fer el vermut a la plaça i aprofitar l’espai per conversar, fer propostes i resoldre dubtes de cara a les eleccions del 28M.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.