ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El PSC presenta una llista amb diferents perfils per a tenir cobertes totes les necessitats de Llagostera
Dimarts, 09 Maig 2023 14:26

El PSC presenta una llista amb diferents perfils per a tenir cobertes totes les necessitats de Llagostera

Publicat per  PSC
Valorar aquest article
(2 Vots)
El PSC per Llagostera, de nou encapçalat per l'Àlex Maqueda, es presenta amb una llista renovada amb la totalitat de gent del municipi amb moltes ganes de treballant dur, amb molta empenta i força per donar una nova visió de la gestió municipal, de treball conjunt pel poble i la seva gent.

Persones amb diferents perfils per a tenir cobertes totes les necessitats, d'ara i del futur de Llagostera com: la Pilar Argelina, consultora financera i voluntària en entitats que vetllen pel benestar animal; el Kim Masas, llicenciat en dret i amb un llarg recorregut al món del turisme; la Júlia Peralta psicòloga, professora i Presidenta de la Fundació Xarxa; antics regidors socialistes com el Jesús Torrent i el Santi Masip, entre d'altres ( treballador social, veterinari, personal sanitari, personal de geriatria i un llarg etc que fa goig). I per tancar llistes, hem volgut fer un petit homenatge a tres dels històrics socialistes de Llagostera que varen treballar de valent per la democràcia i el benestar de la gent del nostre municipi: Montserrat Pla, Lluís Nuell i Josep Albà.

Cal molt a millorar a Llagostera, però no s'ha de deixar de banda la gestió del dia a dia. Per aquest motiu apostem per la bona gestió, on la neteja, el manteniment i la seguretat són pilars fonamentals per a la societat i una prioritat per a nosaltres. En aquestes línies ens centrarem en una breu descripció del projecte que portem per a Llagostera:

Som al costat de la gent gran, sobretot aquella que viu sola i necessita companyia, algú amb qui parlar, passar l'estona, fer una partida... per aquest motiu, apostem pel voluntariat i que aquest estigui degudament format. De la nova residència geriàtrica, fa massa anys que se'n parla i ha de ser ja una realitat, però sense deixar de banda l'actual; mentre es construeix la nova, millorarem l'actual. Les noves tecnologies són ja una realitat a totes les edats, però per a la gent gran hi ha moltes coses que els lcreen dificultats. Per aquesta raó, farem formació contínua en noves tecnologies (mòbil, whatsapp, facebook...).

Apostem per ampliar el parc d'habitatge públic, la masoveria urbana i el cohabitatge intergeneracional per resoldre una de les problemàtiques cada dia més freqüent; la manca d'un habitatge a un preu just.

Per a una Llagostera més sostenible instal·larem comunitats energètiques municipals, per reduir emissions de CO₂ i la despesa energètica en l'àmbit municipal i també particular.

Tenim problemes de mobilitat més que evidents en diversos carrers, la millorarem eixamplant voreres per donar prioritat als vianants i crearem carrils per a bicicletes per a una mobilitat més segura i sostenible.

Crearem nous horts municipals amb aprofitament d'aigües pluvials i compostadors naturals en zones verdes. I fomentarem els horts urbans, amb tallers, cursos i formació.

Apostem per l'esport inclusiu amb el marcatge de rutes per a persones amb mobilitat reduïda.

Més atenció als clubs esportius, entitats, joves, infants i totes les persones del teixit associatiu local.

Crearem línies d'ajuda per a casals i entitats de lleure i esport que necessitin vetlladores per a una millor atenció als infants amb discapacitat o risc d'exclusió social.

Dotarem d'un espai de trobada per a les entitats locals, on poder-se reunir i guardar material.

Apostem per l'emprenedoria i per això, crearem un espai de trobada, formació i assessorament, perquè les empreses també tenen el dret a néixer a Llagostera.

Donarem visibilitat al teixit comercial i industrial, amb campanyes i jornades perquè sigui conegut per a infants i joves.

Compactarem el mercat perquè no quedi amb espais tant buits i llunyans i en millorarem l'aparcament per evitar embassaments.

LLagostera té un atractiu que ha de ser conegut per a tothom i l'aposta pel turisme és clau perquè sigui una realitat, per això actualitzarem el catàleg d'instal·lacions i punts atractius del poble, ampliarem i millorarem els serveis de l'àrea de caravanes. Crearem una bike zone ( petit espai de manteniment per a bicicletes) apostant per un nou i millor servei, per a potenciar el turisme local.

La seguretat és una prioritat per a nosaltres i dotarem de noves càmeres als "punts negres" del municipi, dialogarem amb la policia local per trobar una solució conjunta a la inestabilitat d'agents.

No podem entendre una Llagostera millor, sense vetllar pel benestar animal i tenim clar que calen polítiques animalistes en les quals sumem projectes: creant una zona d'emergència per a control d'animals de carrer amb zona de cures; declararem Llagostera "Animal Friendly", creant un distintiu pels comerços que acceptin l'entrada a animals de companyia. Realitzarem campanyes de conscienciació pel coneixement de l'adopció, formacions d'atenció, cures i educació.

Per una Llagostera ben gestionada, neta, segura, justa, feminista, animalista:PSC per Llagostera.

PSC per Llagostera


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.