ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El PSC Llagostera lamenta que ERC i la CUP-Alternativa hagin signat el document de compromís de l'ANC
Divendres, 12 Maig 2023 11:17

El PSC Llagostera lamenta que ERC i la CUP-Alternativa hagin signat el document de compromís de l'ANC

Publicat per  PSC per Llagostera
Valorar aquest article
(11 Vots)
El PSC Llagostera lamenta que ERC i la CUP-Alternativa hagin signat el document de compromís de l'ANC Àlex Maqueda, alcaldable del PSC per Llagostera
El PSC per Llagostera lamenta profundament que ERC i CUP hagin signat el document de l'ANC. Que a Llagostera s'intenti fer un cordó sanitari contra el PSC és un fet que fa mal a la nostra democràcia i que ens porta a un discurs obsolet de confrontació i odi completament caduc.

Sembla evident que es tracta d'una estratègia més de l'equip de govern de Llagostera per crear una nova cortina de fum en entrar a campanya i així haver d'evitar admetre els darrers quatre anys de mala gestió a Llagostera. Però el moment actual no és el de fa quatre anys i avui el debat ha de girar completament sobre la gestió municipal, com sempre hem defensat el PSC de Llagostera.

Una legislatura sencera, quatre anys perduts on continuem amb les mateixes problemàtiques, calen mesures, accions polítiques reals pels problemes reals de Llagostera; com les humitats als veïns i veïnes del carrer Girona, les problemàtiques amb les canonades del Carrer Concepció, una nova residència geriàtrica a l'espera des de fa massa temps, el poble està descuidat, deixat, obres inacabades, una policia inestable i un llarg etcètera.

En diverses ocasions han reconegut el gran volum de feina que té el personal públic, desbordat i el problema segueix quatre anys més tard, per què?, per una mala gestió.

No han sigut capaços de prioritzar, ni dotar de recursos al personal sinó tot el contrari, acumular més feina per no avançar.

Però el que més ens entristeix de tot plegat, és el fet de deixar de banda una part de Llagostera , llagosterencs i llagosterenques que decideixen democràticament que no comparteixen les seves polítiques. Cal recordar que quan es governa, es governa per tots i per totes, sense diferenciar independentistes i no independentistes. Només amb el concurs de tots i totes Llagostera podrà sortir d'aquest estat d'aturada en el que tristament l'han instal·lat ERC i la CUP.

La política ha de servir per crear consensos, per trobar solucions de forma conjunta a les problemàtiques reals de la ciutadania, la gestió del dia a dia, crear ponts, crear sinergies entre tots i totes, per una Llagostera millor.

No acceptarem que sigui l'ANC qui decideixi qui pot governar amb qui a Llagostera, només els ciutadans amb els seus vots i les majories que es puguin conformar després del 28 de maig, lliurement, amb el millor per Llagostera al cap, sense coaccions de tipus externes a la nostra vil·la han de ser vàlides pels llagosterencs i llagosterenques.

Llagostera necessita un govern amb els peus a terra, i que es deixi de divagacions, municipalista, coneixedor de la realitat de Llagostera, perquè si estimen de debò Llagostera, s'estima a tothom pensi com pensi, vingui d'on vingui o sigui qui sigui; perquè la riquesa de Llagostera és la d'un poble plural.

Llagostera ha de tornar a la normalitat democràtica i no deixar-la en mans d'una entitat que l'únic que pretén és crear murs entre uns i els altres.

PSC per Llagostera, Maig 2023


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.