ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices ERC Llagostera presenta el vídeo de campanya on donen a conèixer els principals eixos del seu programa electoral
Diumenge, 14 Maig 2023 10:37

ERC Llagostera presenta el vídeo de campanya on donen a conèixer els principals eixos del seu programa electoral

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Esquerra Llagostera va presentar divendres, coincidint amb l’inici de la campanya electoral, un vídeo promocional de campanya, fet i produït per dos joves llagosterencs: Sergi Pozo i Guillem Ferrer. L’alcaldable, Eduard Díaz, s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat i ha destacat l’enorme talent que hi ha entre la joventut de Llagostera.

En el vídeo es pot conèixer una mica més al candidat, als membres de la llista i també els principals eixos del programa electoral dels republicans pel municipi. La gent gran i la creació d’una residència geriàtrica pública, una campanya d’impuls a les entitats del poble, l’acompanyament als comerços locals, l’habitatge, la creació d’un gimnàs de gestió pública dins del pavelló, l’arranjament de camins o potenciar l’augment d’instal·lacions de plaques fotovoltaiques són alguns dels punts del programa electoral que apareixen en el vídeo de campanya.

L'Aniol Vinyoles, número 5 de la candidatura, afirma que: “El vídeo és una bona síntesi de les nostres polítiques. Aquests dies ens trobareu repartint a totes les bústies del poble el programa electoral perquè pugueu conèixer de primera mà tot allò que tenim pensat per Llagostera”.

El pròxim 15 de maig a les 8 del vespre, el grup d’Esquerra Llagostera presentarà el seu programa electoral a l’emissora municipal Llagostera Ràdio (105.7 FM).

Podeu consultar tota la informació de la candidatura i del programa d’Esquerra Llagostera a la seva pàgina web i a les seves xarxes socials (@esquerrallagostera). 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.