ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Com serà el proper ajuntament de Llagostera?
Dilluns, 29 Maig 2023 12:30

Com serà el proper ajuntament de Llagostera?

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)
Amb el resultat de les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig, hi haurà diversos canvis a l’Ajuntament de Llagostera. El més significatiu serà el canvi de color polític de l’equip de govern que passarà a mans de Junts per Llagostera. Al no tenir majoria absoluta queda per determinar si Junts governarà en minoria, buscant acords puntuals amb la resta de grups amb representació municipal, o si optarà per formalitzar algun tipus de pacte estable.

Amb acord o sense, i al descartar-se el possible tripartit entre ERC, CUP-Alternativa i el PSC, tot i sumar els 7 regidors que dona la majoria absoluta, Narcís Llinàs serà indiscutiblement el proper alcalde de Llagostera pel mandat 2023-2027.

La resta de regidors de Junts per Llagostera, seran Pilar Aliu Bou, Adrià Guinó Turon, Jordi Mir i Frigola, Irene Miquel Valentí i María Carmen Flores Ruiz. En representació d’ERC s’asseuran a l’oposició, Eduard Diaz Capallera, Lorena Quiñones Quiñones, Daniel Daunis Llobet, Sílvia Fà Cateura i Aniol Vinyoles Bernatallada. Jordi Casas ho farà en representació de la CUP-Alternativa per Llagostera i Àlex Maqueda Moreno del PSC.

El ple de constitució del nou ajuntament serà el dissabte 17 de juny a les 12 del migdia.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.