ELPOLLTV

Div29032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Amadeu Rovira i els seus ‘glops’ de vida
Diumenge, 04 Juny 2023 06:46

Amadeu Rovira i els seus ‘glops’ de vida

Publicat per  Joan Ventura
Valorar aquest article
(11 Vots)
Amadeu Rovira Ferrer, enginyer industrial fill d’Arbúcies (1954), va morir ahir a l’hospital Trueta al no haver pogut superar un càncer detectat el desembre del 2021. Des de finals de la dècada dels setanta vivia a Llagostera, on va treballar a l’empresa de piscines Diato Filtro Mediterráneo. Durant una temporada va compaginar aquesta tasca amb la feina de carter rural. Es va integrar en el teixit social llagosterenc i va ser un dels membres de la primera etapa del Butlletí (1980-1990) i col·laborador de la festa del Solstici d’Estiu.

Va acabar treballant a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, on es va jubilar. També feia projectes per compte propi. La seva feina com a enginyer tècnic municipal era el control de les instal·lacions de llum, aigua i gas i les inspeccions dels locals de nova obertura, com discoteques, bars, restaurants i botigues. L’Amadeu era un gran apassionat de les motos i també de l’ala delta en els inicis d’aquest esport, però una caiguda el va fer desistir. Fa poc havia començat unes memòries molt personals, que titulava Glops, en què feia un repàs biogràfic des de la botiga dels seus pares, ca l’Amadeu pintor, al carrer Camprodon d’Arbúcies, fins a la seva estada als Maristes de Mataró, la vida adolescent, les motos,...

L’Amadeu escrivia amb molt d’humor i profusió de detalls. i era una mica galàctic com en Sisa, i ens havia fet riure molt. Arran de la mort de la qui havia estat alcaldessa de Tossa, Pilar Mundet, encapçalava un dels seus escrits dient “la vida és sovint injusta, però la mort encara ho és més”. Estava casat amb la Violeta, i tenia una filla, Sabrina. Que descansi en pau. L’enterrament serà dilluns a les 10 i la vetlla al tanatori avui de 9 a 13 i de 16:00 a 20:00 hores.


Participants a la conversa

  • Convidat (Albert)

    Permalink

    Una gran persona. Vaig tenir el privilegi de conèixer-lo per la seva faceta motard i es va guanyar immediatament un apreci que ha durat per sempre. Un d'aquells paios intel·ligents i mordaços, i sempre tranquil. El pésam a la Violeta i la Sabrina, i el desig que allà on estigui ara descansi de gust.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.