ELPOLLTV

Dim30042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Itineraris segurs i accessibles per accedir al mercat, a l’Escola Lacustària i a l’Institut de Llagostera
Divendres, 16 Juny 2023 18:51

Itineraris segurs i accessibles per accedir al mercat, a l’Escola Lacustària i a l’Institut de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Aquesta setmana s’estan ultimant els treballs d’eliminació de barreres arquitectòniques i arranjament de l'itinerari del mercat entre el carrer de la Coma, Music Aguiló i l’avinguda de l'Esport.

“L'objectiu d'aquestes obres és fer una via més accessible rebaixant les voreres, repintant els passos de vianants i instal·lant senyalització” tal i com ha explicat l’alcalde en funcions, Antoni Navarro.

Els treballs compten amb una subvenció del Servei Català de Trànsit en el marc de la convocatòria per a la concessió de subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà. L’actuació ha suposat una inversió de 13.649,05€.

Zona segura a l’escola Lacustària i l’institut

Amb la voluntat de millorar l’accés de les famílies i alumnes de a l’Escola Lacustària s’ha habilitat un itinerari segur pintat a terra i degudament senyalitzat. Així mateix a la zona de l’Institut s’ha habilitat una zona d’aparcament d’autobusos i s’ha pintat un pas de vianants a la porta d’accés principal de l’institut.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.