ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Narcís Llinàs ja és el nou alcalde de Llagostera
Dissabte, 17 Juny 2023 14:49

Narcís Llinàs ja és el nou alcalde de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Narcís Llinàs Gavilan ha estat investit aquest dissabte alcalde de Llagostera. Ho ha fet amb el suport del grup municipal del PSC, amb qui ahir va formalitzar un pacte de govern pel mandat 2023-2027.

En el seu discurs Llinàs ha destacat que Llagostera podria superar els 10.000 habitants en els propers 2 anys i cal estar preparats comptant amb la complicitat dels altres grups, per consensuar els temes i projectes més rellevants pel municipi.

L’acte de presa de possessió ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera plena de gom a gom on tots els càrrecs electes han pres possessió de l’acta de regidors.

En representació de Junts per Llagostera els regidors que acompanyaran a Llinàs en l’equip de govern són Pilar Aliu Bou, Adrià Guinó Turon, Jordi Mir i Frigola, Irene Miquel Valentí i María Carmen Flores Ruiz, juntament amb Àlex Maqueda del PSC.

Els regidors d’ERC a l’oposició són Eduard Diaz Capallera, Lorena Quiñones Quiñones, Daniel Daunis Llobet, Sílvia Fà Cateura i Aniol Vinyoles Bernatallada, i per part de la CUP-Alternativa, Jordi Casas.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.