ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Una nova avaria de Rec Madral obliga a l'ajuntament a repartir aigua entre els veïns de Selva Brava i Font Bona
Dimarts, 11 Juliol 2023 15:17

Una nova avaria de Rec Madral obliga a l'ajuntament a repartir aigua entre els veïns de Selva Brava i Font Bona

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
En plena onada de calor els veïns de Selva Brava i Font Bona s’han tornat a quedar sense aigua per una nova avaria a la xarxa gestionada per Rec Madral. A l’espera que la companyia restableixi el servei, l’Ajuntament de Llagostera ha adoptat un seguit de mesures d’urgència repartint aigua amb un camió cisterna, posant a disposició dels veïns les dutxes del pavelló i l’accés gratuït a la piscina de la Canyera, a les hores de màxima insolació.

L’avaria es va produir dissabte i aquesta mitjanit els veïns de Selva Brava han començat a recuperar el servei, però els veïns de Font Bona segueixen sense aigua a les seves aixetes. L’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, acompanyat de la regidora Pilar Aliu i del regidor Adrià Guinó, s’han desplaçat fins a Font Bona. La Brigada Municipal també s’hi ha desplaçat per portar aigua embotellada i repartir-la entre els veïns.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.