ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comença la vintena edició del Musicant amb un homenatge a la sindicalista Isabel Vila
Dimecres, 30 Agost 2023 15:49

Comença la vintena edició del Musicant amb un homenatge a la sindicalista Isabel Vila

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Foto: Iconna Foto: Iconna

Ahir va començar el XX Festival de Música del País a Campllong que s'allargarà fins al 2 de setembre. Va obrir el Musicant una producció pròpia del mateix festival centrat en la figura d'Isabel Cinc Hores. Isabel Vila, que va viure a Llagsotera part de la seva vida, va ser sindicalista, activista social i pedagoga. A més, és coneguda per la seva lluita social i laboral i per reivindicar les cinc hores en la jornada de treball infantil. Va assistir a l'espectacle l'alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs. 

El musical en format concert ha comptat amb el guió de Toni Strubell, l'adaptació teatral de Kim Planella i la música d'Antoni Mas i Marc Mas.

Durant les dues hores de concert i amb una graderia a vessar, es va fer un repàs pels moments més rellevants de la vida de Vila combinant un monòleg intern de la sindicalista personalitzada per Isabel Rocatti i les cançons interpretades per Indira Ferrer, Mar Esteve, Josep Fadó i Lluís Sintes que complementaven la història. Un cop acabat l'espectacle, el públic es va posar dempeus i va ovacionar als artistes durant més de cinc minuts.

Aquest vespre, serà el torn del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Aquest farà el seu penúltim concert a Campllong on presentarà el Cançoner català contemporani que agrupa cançons de pobles i racons d'arreu del nostre país.

El dijous 31 d'agost canviant de registre amb Quico El Célio, El Noi i El Mut de Ferreries. Venen a Campllong dins la seva gira 30 anys "Es cantava i es canta". El divendres 1 de setembre, Neus Mar pujarà a l'escenari per fer un homenatge a les dones del mar acompanyada de la ballarina Montse Canals, i els músics Sònia Zurriga, Emilio Sánchez, Pep Rius i Enric Canada. I finalment, tancarà la 20a edició del Musicant l'actuació de Marc Parrot. Parrot farà el seu últim concert de presentació del seu nou treball acompanyat per Dani Ferrer i Lluís Cartes.

Els concerts tindran lloc a les 21.30h a la Plaça Catalunya de Campllong. En cas de pluja, es farà al Pavelló Municipal. Les entrades dels concerts tenen un preu de 12€ si s'adquireix l'entrada anticipada i de 15€ si es compra a taquilla. També s'ofereix un pack especial per poder anar a veure els 5 concerts per 50€.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.