ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports La Salamandra se celebra amb normalitat malgrat la pluja
Dimecres, 30 Agost 2023 22:07

La Salamandra se celebra amb normalitat malgrat la pluja

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
La marxa popular de BTT La Salamandra, organitzada pel Club BTT Llagostera, va celebrar una nova edició aquest diumenge passat. Enguany, la cursa s’ha caracteritzat per les condicions climatològiques adverses, ja que l’episodi de pluges del cap de setmana va complicar l’organització de la prova, que igualment es va poder celebrar amb normalitat amb un total de 278 participants. Dies abans, la forta onada de calor va posar en perill la seva celebració, a causa de les restriccions per l’elevat risc d’incendi.

Tot i aquestes complicacions, desenes d’aficionats al BTT van gaudir d’un recorregut espectacular pels camins i corriols de l’Ardenya i de tots els serveis que ofereix la prova. Des del Club BTT Llagostera valoren positivament la celebració de La Salamandra d’enguany, tot i que la logística no ha estat gens fàcil. Per la seva banda, els participants n’han destacat el recorregut, una bona organització malgrat les condicions i la tasca dels voluntaris que van aguantar estoicament sota la pluja.

Des del Club BTT Llagostera s’ha volgut agrair als col·laboradors i persones voluntàries que han donat un cop de mà i han ajudat a tirar endavant la marxa.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.